Herbalife savjeti

Print
HerbalifeSideEffects2
Male promjene mogu dovesti do znatnog gubitka na težini bez popratnih pojava.

Kada detaljnije pogledate kakvu hranu jedete svakoga dana – i na koji način svakodnevno vježbate – iznenadit ćete se kako samo sitne promjene mogu dovesti do velikih pozitivnih promjena. U nastavku je opisano samo nekoliko promjena uz koje biste mogli izgubiti čak 27 kg u jednoj godini bez bilo kakvih popratnih pojava, uz dodatak Herbalife proizvoda:

• Dodajte 20 minuta svakodnevnoj tjelovježbi - trošenjem dodatnih 100 kalorija dnevno mogli biste biti 4,5 kg lakši na kraju godine.

• Ukoliko pet dana u tjednu za doručak popijete kavu i pojedete kroasan, prelazak na proteinski shake značio bi oko 250 kalorija manje dnevno – dovoljno da izgubite više od 8 kilograma u godinu dana.

• Zdrava navika da jedete salatu oko 7 puta tjedno gubi svoj smisao ukoliko se povrće kupa u preljevu. Ukoliko smanjite količinu preljeva s tri jušne žlice na jednu jušnu žlicu, uštedjet ćete više od 1000 kalorija tjedno – što bi moglo značiti gubitak od oko 7 kilograma u godinu dana.

• Umjesto da za poslijepodnevnu užinu pojedete čokoladu, oko tri puta tjedno uzmite proteinsku pločicu i šalicu čaja. Tako biste svoj tjedni kalorijski unos mogli smanjiti za čak 600 kalorija – a to je dosta da skinete gotovo 4 kilograma u godinu dana.

• U prosjeku sendviče jedemo 5 puta tjedno, a u njima se uvijek nađe ploška sira. Ukoliko sira zamijenite listom salate, uštedjet ćete 500 kalorija tjedno. Samo s tom promjenom mogli biste izgubiti dodatna 3 kilograma u godinu dana. 

• Desert jedemo šest puta tjedno – obično su to keksi ili sladoled, koji ukupno imaju oko 200 kalorija. Ako umjesto toga za desert pojedete voće, mogli biste smanjiti unos kalorija da izgubite dodatnih 4,5 kilograma u godinu dana.

Sve je ovo vrlo jednostavno i ne zahtjeva velike napore a s ovim Herbalife savjetima možete izgubiti nekoliko kilograma bez popratnih pojava. Godinu možete započeti s novim prehrambenim navikama i namirnicama za svaki dan a ja sam uvjerena kako ćete se osjećati bolje i izgledati još bolje.

Napisala: Susan Bowerman, magistrica, RD, CSSD. Susan je plaćena savjetnica Herbalifea.

hr-HR | 12.12.2019. 1:45:26 | NAMP2HLASPX04