Ugodite si

Print
pamper_yourself_thumbnail

Opustite se u pjenušavoj kupki.


Pjenušava kupka uvijek mi je bio najdraži način opuštanja. Dodajte malo svoje omiljene pjene za kupanje, zapalite nekoliko svijeća, stavite glazbu i jednostavno se prepustite opuštanju. Ništa neće tako ublažiti napetost u mišićima, otvoriti pore i pročistiti um kao dobra, topla kupka.


Stavite masku za lice.


Za dobru masku za lice ne morate ići kozmetičaru. To iskustvo možete si priuštiti i kod kuće. Odaberite masku poticajnog mirisa – recimo, ružmarina ili metvice. Nanesite na lice, pustite da se osuši i jednostavno pričekajte da djeluje. Osobno najviše volim staviti masku dok se opuštam u kadi. Vjerojatno je presudna kombinacija pare, mjehurića kupke, aromatičnih mirisa i jednostavnog opuštanja. Maske koje sadrže bentonitnu glinu imaju nevjerojatna svojstva zatezanja kože i upijanja nečistoća. Uz to, osjeća svilenkaste gline na koži daje vam autentični osjećaj ugode.

Skinite sa sebe tragove dana.


Ima dana kad jednostavno želite da problemi nestanu. Zašto to ne biste iskoristili i priuštili si peeling kože? Uzmite eksfolijator lijepog mirisa koji sadrži čestice za uklanjanje odumrlih stanica kože. Kada osjetite kako je koža nakon toga meka i svilenkasta, zaboravit ćete na sve probleme.

Hidratacija od glave do pete.


Nakon dobrog peelinga ili pjenušave kupke ništa nije ugodnije od dobre hidratacije. Hidratantni losion ili kremu nanesite na kožu dok je još vlažna, kako biste joj zbilja dali toliko potrebnu vlagu. Tako će vam koža izgledati mladenačkije, a na dodir će biti svilenkasto mekana. Zato odvojite nekoliko minuta, opustite se, uživajte u hidrataciji i usredotočite se na stopala, noge i ruke. Lagana masaža uz kvalitetni hidratantni proizvod svakako će ukloniti napetost.

Nađite vrijeme za… ono što vas veseli!


Svatko od nas ima nešto u čemu uživa i što ga opušta. To može biti pjenušava kupka, brza šetnja, plivanje ili nešto drugo. Uzmite si malo vremena i prolistajte svoj omiljeni časopis ili počnite čitati knjigu koju ste već dugo nakanili pročitati. Ma što činili, uzmite si malo vremena i ugodite si.

Nikada si nemojte predbacivati što ste si posvetili malo vremena. Malo ugađanja značit će mnogo i stvarno će koristiti i vama i svima oko vas – zato mislite na sebe!

Napisala stručnjakinja za ljepotu, Jacquie Carter. Jacquie je direktorica za Prehranu izvana u Herbalifeu.
hr-HR | 5.12.2019. 15:17:42 | NAMP2HLASPX03