Njegovan izgled u trenu

Print
Beauty_routine_in_half_the_time

Budite pripremljeni

Što više možete učinite večer prije, kako biste se rasteretili ujutro, kada vam se žuri. Otuširajte se ili okupajte, nanesite losion za tijelo, čak možete staviti i malo parfema prije spavanja. I smislite što ćete obući . Ako odjeću treba izglačati, učinite to uvečer.

Minimalistička frizura

Ako ujutro nemate vremena za pranje i oblikovanje kose, pribjegnite jednostavnim rješenjima. Najčešće će kosa skupljena u rep, pletenica, pa čak i šešir bit će dobro rješenje. Ako je problem u korijenu kose ili šiškama, na brzinu operite samo taj dio, uzmite četku i sušilo i za nekoliko minuta ćete biti spremni s dobrom frizurom. Ako ste zaista u stisci s vremenom, uzmite suhi šampon i nanesite ga na korijen kose. Upit će prekomjernu masnoću i dati volumen vašoj frizuri.

Brzi makeup

Nemate vremena čekati da se vaše kreme upiju ili makeup fiksira? Rješenje je sušilo za kosu. Namjestite na hladno i usmjerite prema licu. Sve će se začas osušiti i moći ćete nastaviti sa šminkanjem. Ovo je moj omiljeni savjet, jer bez obzira na žurbu ne mogu bez svojih proizvoda za njegu kože. I ni u kojem slučaju ne želim izostaviti dragocjeni serum ili hidratantnu krema samo zato što sam u žurbi.

Organizirajte svoju kozmetiku

Mnogi od nas imaju previše kozmetičkih proizvoda. Kada imate dovoljno vremena, dobro je eksperimentirati, no kada ste u žurbi, previše proizvoda može značiti gubitak dragocjenog vremena za jutarnju njegu.
Ako imate proizvode koje koristite samo povremeno, sklonite ih. Proizvode koje koristite svakodnevno uredno posložite da vam budu na dohvat ruke. Ako znate da ćete ujutro biti u žurbi, pripremite svoje kozmetičke proizvode prema redoslijedu korištenja. Ako vam je sve na dohvat ruke, nećete gubiti vrijeme tražeći.

Ušteda vremena uz višenamjenske proizvode

Potražite proizvode poput hidratantnog losiona za čišćenje, tonirane hidratantne kreme, korektora koji ublažava podbuhlost, višenamjenskog rumenila za obraze, usnice i kapke, toniranog balzama za usnice i slično. Mnogi muškarci itekako koriste koncept višenamjenskog proizvoda – najpopularniji je šampon, regenerator i sapun za tijelo u jednom.

Formula OTT

Ako vam se stvarno žuri, a trebate izgledati najbolje što možete, usredotočite se na obrve, tuš za oči i trepavice. Zaista je jednostavno: Kratko prođite četkicom po obrvama i po potrebi dodajte malo boje. Stavite malo tuša za oči i u nekoliko poteza nanesite maskaru – to će 'otvoriti' oči i dati vam dotjeran izgled. Ako ste riješili te tri stvari, dovoljno je nanijeti malo balzama na usnice ili malo rumenila. Za to vam ne treba više od nekoliko sekundi, a vaš izgled neće odati da ste bili u žurbi..

 

hr-HR | 5.12.2019. 15:21:15 | NAMP2HLASPX04