Zašto je hidratacija korisna?

Print
Glasses with Herbalife Tea

Tekućinu ne unosimo u organizam samo pijenjem vode, već i unosom hrane, koja također sadrži vodu. No, različite namirnice sadrže različite količine vode.

Mlijeko, svježe voće i povrće spadaju u namirnice s velikom koncentracijom vode. Tako imamo mogućnost odabira mnoštva napitaka s kojima možemo osigurati bolju hidrataciju.

Iako čajevi i kava sadrže kofein, koji potiče gubitak vode iz urina, i ovi napitci će doprinjieti dnevnom unosu vode ako ih konzumiramo kontrolirano. Biljni čajevi su bolji odabir od običnih čajeva ili kave, jer najčešće sadrže manje kofeina.

Herbalife Instant biljni napitak je biljni napitak s ekstraktima čajeva – kombinacije zelenog čaja, orange pekoe čaja,  čaja biljke malva, hibiskusa i kardamoma. Uz to što doprinosi vašem unosu vode, Herbalife Instant biljni napitak je niskokaloričan, a u svakoj porciji sadrži 85 mg kofeina, koji će povećati budnost i dati vam osjećaj energije koji je potrebniji kod doručka. U ponudi su različiti okusi, a može se piti kao hladan ili vrući napitak.

Kako bi bilo da Herbalife biljni napitak u svojem omiljenom okusu iskoristite za pripremu ledenog čaja? To je praktično rješenje za utažiti žeđ u ljetnom razdoblju, a svojem napitku možete dati i osobnu notu i oplemeniti ga različitim okusima dodavanjem svježeg voća i aromatičnog bilja.

hr-HR | 12.12.2019. 1:45:31 | NAMP2HLASPX04